Ga naar content
St vd Brink
Actueel
08.10.2024

Geslaagd familie weekend op het Bouw & Infra park

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober kwamen collega’s van St vd Brink en hun families samen op het Bouw en Infra park in Harderwijk voor het familieweekend. Een traditie wat wij van oudsher op ons eigen terrein in Ermelo kennen, maar nu twee kilometer verderop. Twee dagen lang was het park omgetoverd tot een St vd Brink festival, waar jong en oud samenkwam om elkaar te ontmoeten.

Het familiegevoel van St vd Brink

Vanuit onze collega’s kwam de vraag om het familiedag gevoel, zoals vanouds achter op het terrein van St vd Brink, weer een nieuw leven in te blazen. Dit alles onder het genot van eten & drinken, leuke activiteiten voor de kleinste kinderen, jongste jeugd, jeugd t/m 17 jaar én met veel eigen materieel voor workshops voor de collega’s met partners.

1 / 4

Bouw & Infra park als geschikte locatie in Harderwijk

Dit jaar hebben we een unieke locatie gevonden in midden Nederland, het Bouw & Infra park in Harderwijk, om het familieweekend compleet te maken. De dagen zijn ingericht van 12.00 – 16.00 uur, zodat zoveel mogelijk collega’s elkaar ook echt kunnen ontmoeten. Iets compacter qua tijd, maar nét zo leuk en lang genoeg voor ontmoeten, eten & drinken en activiteiten van jong tot oud.

1 / 4

Indruk krijgen van transport door middel van workshops

Tijdens de familiedagen was er voor iedereen wat te doen. Zo werden er vier verschillende workshops aangeboden die een indruk gaven van het werk in de transport. Het was mogelijk om in een lesauto een rondje te rijden. Met een andere bakwagen kon je ervaren hoe het is om met cameraspiegels te rijden. Ook mocht je met een meeneemheftruck pallets in een vrachtwagen plaatsen. Tot slot was het mogelijk om zelf te kranen. Na drie overnames in kraantransport kon deze workshop niet ontbreken. Bij zowel de ouders als de kinderen viel dit erg in de smaak!

1 / 4

Oldtimers en miniaturen bewonderen

Het wagenpark van St vd Brink kon niet ontbreken tijdens het familieweekend. Op de parkeerplaats stonden een aantal oldtimers uit het wagenpark sinds 1945 opgesteld. Een stukje geschiedenis waar je niet aan voorbij kon lopen. Naast twee oldtimers, is het huidige wagenpark van St vd Brink ook beschikbaar als miniaturencollectie. Deze werden aangeboden in schaal 1:50 en 1:87.

1 / 4

Plezier voor jong én oud!

Natuurlijk hoefden de jonge bezoekers zich niet te vervelen. De kinderen konden zich vermaken op o.a. de trampoline, springkussens of bij het voetbalveldje. Binnen kon zelf geracet worden door middel van een race simulator of met minikranen op een parcours. Maar je kon ook lekker knutselen, je laten schminken, een stoere tatoeage zetten of ravotten in de ballenbak. Kortom, genoeg activiteiten!

1 / 4

Foodplein om elkaar te ontmoeten

Aansluitend bij de ontvangst was een St vd Brink foodplein ingericht. Een belangrijke verbindende plek waar collega’s en hun gezin elkaar konden ontmoeten. Onder het genot van een hamburger, frietje of belegd broodje en een drankje. Uiteraard kon er geen muziek ontbreken. Dankzij onze collega werd er gedurende de twee dagen een zelfgemaakte playlist met feestmuziek afgespeeld. Voor de kinderen waren er genoeg zoetigheden; suikerspinnen, ijsjes en snacks te verkrijgen. De limonade werd door speciale kabouters uitgeschonken.

Het was een enorm geslaagd familieweekend blijkt uit alle blije gezichten en reacties van de bezoekers. Op naar volgend jaar!

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...